Iemand afzetten

Iemand afzetten kan enkel in de nieuwe Drop-off zone en in de parkings.

Nieuwe "Drop-off" zone

eind 2016 opende Brussels Airport een nieuwe drop-off zone. Om er te komen volgt u de signalisatie naar "Drop-off".

De Drop-off bevindt zich op het niveau van het busstation (niveau 0) en op 5 minuutjes wandelen van de terminal. Voor het comfort van de passagiers is de wandelroute naar de terminal overdekt.

De drop-off zone is uitsluitend bedoeld om passagiers die op reis vertrekken, snel af te zetten. Parkeren is er niet toegestaan en de bestuurder mag het voertuig niet verlaten. 

Parkings P1, P2 en P3

Wie passagiers wil begeleiden naar de vertrekhal kan terecht in P1, P2 en P3 waar het tarief van 2 euro per half uur geldt voor een parkeerduur tot 1 uur.

Met de Brussels Airport Pcard+ parkeert u de eerste 30 minuten gratis. Vraag uw Pcard+ nu aan op www.brusselsairport.be/pcard.

Maximale hoogte P1 en P3: 2,10 m
Maximale hoogte P2: 1,90m

P1, P2 en P3 zijn toegankelijk via de A201 en de gebruikelijke toegangswegen.  

 

Gratis drop off zone op BRUcargo

Moet u familie of vrienden naar Brussels Airport brengen en komt u via de E19 uit de richting Antwerpen? Dan kan onze drop off zone op Brucargo voor u een optie zijn. Bovendien is deze "Kiss en Ride" parking gratis.

Hoe komt u er? Neem afrit 12 Cargo en volg de signalisatie naar Brucargo en de drop off zone. GPS coördinaten: 50°54'18.4"N 4°27'09.8"E

Vandaar brengt een bus van De Lijn of een shuttlebus uw passagiers in een tiental minuten gratis naar het luchthavengebouw.

Overdag is er om de 5 minuten een bus, 's nachts om de 15 minuten.